Vad är fördelarna med att använda ansiktsmask?

Vad är fördelarna med att använda ansiktsmask?

Ansiktsmasker blir allt mer populära i vår hudvårdsrutin. Men gör verkligen ansiktsmasker någon nytta för huden? Borde alla använda en ansiktsmask? Ja det tycker vi! En ansiktsmask är en lyxig hudvårdsbehandling som också kan hjälpa dig med dina hudvårdsproblem. Rätt ansiktsmask kan hjälpa till att återfukta huden, tillföra näring, avlägsna överflödig olja samt hjälpa till att dra ut orenheter. En annan fördel är känslan av att ha en tonad och slät hud – samt ett fantastiskt GLOW!

Du kan använda en ansiktsmask en gång i veckan, eller så kan du använda den oftare än så beroende på din hud och dina hudvårdsproblem. Att använda en ansiktsmask hjälper till att rensa bort döda hudceller och föryngra vår hud genom att göra den mjuk, minska rynkor och fina linjer samt ge huden mer lyster.

 

FÖRDELAR MED ATT ANVÄNDA EN ANSIKTSMASK

Snabba och synliga resultat: Till skillnad från andra hudvårdsprodukter så ger en ansiktsmask synliga resultat direkt. Ansiktsmasker hjälper huden att bli mjuk, slät och återfuktad på några minuter, vilket är perfekt när du behöver omedelbara resultat.

Djuprengöring: Rengöring varje dag hjälper till att rengöra huden genom att avlägsna smuts, olja, smink och orenheter från hudens yta. Men med rätt ansiktsmask kan du ta din rengöringsprocess till en helt ny nivå. En ansiktsmask kan hjälpa till att dra ut föroreningar som gömmer sig under de översta skikten av epidermis. Vissa människor säger att deras hud går igenom en avgiftning när de använder en ansiktsmask eftersom de faktiskt märker förändringarna i huden direkt.

Avslappning: Ansiktsmasker ger inte bara resultat som förbättrar hudens utseende, de kan också vara avslappnande. Under tiden som du använder din ansiktsmask, passa på att slappna av och njuta av annat, kanske ett skönt varmt bubbelbad.

Lämpliga för många typer av hudproblem: Precis som din rengöring och fuktkräm är ansiktsmasker också speciellt anpassade för olika hudtyper och problem. Det finns många varianter av ansiktsmasker och du kommer garanterat att hitta en som snabbt och enkelt kan hjälpa just dig.

Rengöra porer: Ansiktsmasker kan hjälpa till att rengöra huden på djupet, och hålla huden ren och fräsch. De kan hjälpa till att avlägsna döda hudceller och absorbera överflödig olja som täcker dina porer, något som annars kan resultera i finnar.

Skapa ett fantastiskt GLOW: Tack vare att ansiktsmasken och dess ingredienser får verka under en längre tid kan huden tillföras näringsämnen och återfuktas på djupet, vilket skapar ett härligt GLOW.

 

TIPS!

EDIBLE BEAUTY - & BLOOM OF YOUTH INFUSION MASK 5-PACK

En ansiktsmask gjord av bambu som stramar åt huden och ger den lyster. En anti-age behandling som återfuktar huden och förbättrar hudens fasthet, struktur och ger den ett ungdomligt GLOW.

EDIBLE BEAUTY - & SLEEPING BEAUTY PURIFYING MOUSSE SLEEP MASK

En lyxig nattmask utformad för att rengöra, balansera och ge huden lyster. Rengör skonsamt huden samtidigt som den är intensivt näringsgivande. Masken verkar återfuktande, renar porer och motverkar uppkomst av acne.

EDIBLE BEAUTY - & COCO BLISS INTENSIVE REPAIR NIGHT CREME

En intensivt återfuktande nattkräm, utformad för att vårda och strama upp huden samt ge den lyster. Nattkrämen innehåller antioxidanter och näringsämnen som skyddar huden samt förbättrar elasticiteten och ger en perfekt fuktbalans.

 

Läs mer

Codex Beauty

Codex Beauty

Fördelarna med att använda ett ekologiskt serum

Fördelarna med att använda ett ekologiskt serum

Tips: så slipper du torr och irriterad hud under vintern

Tips: så slipper du torr och irriterad hud under vintern

Kommentarer

Bli den första att kommentera
Alla kommentarer hanteras innan de publiceras.