Integritetspolicy

Facing Nature AB värnar om kunders personliga integritet och strävar efter att på bästa sätt skydda kunders personuppgifter. Vi följer de lagar och regler som syftar till att skydda dig som kund och privatperson.

Facing Nature AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av kunders personuppgifter. Organisationsnummer: 559259-9871. Adress: Sundsgatan 17, 661 40 Säffle.

För att kunna genomföra ett köp och leverans kommer vi begära all nödvändig information som erfordras för att utöva leverans till kund. Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med GDPR. Du kan när som helst be att få veta vilka uppgifter vi har sparat om dig, ändra dina uppgifter eller be att få dem borttagna.

Vi sparar följande persondata om våra kunder; förnamn, efternamn, e-post, adress, postnummer, ort och telefonnummer. Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig om du begärt det.

Du kan när som helst begära att avregistrera dig från våra nyhetsbrev genom att klicka på en länk i de e-mail du som kund får från Facing Nature AB. Det går också bra att maila till support@facingnature.se.

 

GDPR - Dina Rättigheter

General Data Protection Regulation är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter. Den ersätter PUL (personuppgiftslagen) från och med 25 maj 2018.

Du kan läsa mer om lagen och dina rättigheter på Datainspektionens hemsida (https://www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/)