Varumärken - Köp våra ekologiska hudvårdsmärken

Varumärken

Här har vi samlat alla våra varumärken. Vi väljer ytterst noggrant vilka varumärken vi erbjuder, bara de bästa duger åt våra kunder!

 

Codex Beauty står för exceptionellt effektiv och hållbar hudvård. Deras kollektioner är verifierade av publicerad kliniska data och hög kundnöjdhet. Deras tillverkningsprocesser är av farmaceutisk kvalitet och de erbjuder ett patenterat konserveringssystem som är helt växtbaserat - något som är unikt för branschen!


 

 

Edible Beauty's ingredienser är så naturliga att du faktiskt kan äta dem. Deras förpackningar är "to die for" och de har sunda värderingar då det kommer till hållbarhet - bland annat använder de inga plastförpackningar och har ett system för återvinning av sina glasflaskor.

SE PRODUKTER

 

 

Juice Beauty använder olika juicer som bas i sina produkter, istället för vatten, därav namnet. Tack vare detta är deras produkter näringsrika och fulla av antioxidanter som skyddar och boostar huden. Deras produkter innehåller naturliga ingredienser med kliniskt bevisad effekt.

SE PRODUKTER

 

 

Marina Miracle är ett norskt lyxigt hudvårdsmärke med 100% naturliga ingredienser. En världsunik och innovativ formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalitet. I de naturliga hudvårdsprodukterna kombineras nordiska ingredienser som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. Flera av produkterna innehåller probiotika och fruktsyror och allt innehåll är utvalt med omsorg.

SE PRODUKTER